Michelle Hviid

Michelle Hviid, er højaktuel med bogen ”Råstyrke”. Hendes tidligere bog “Skru op for Livet”, er udkommet i 3. oplag. Hun har siden 2012 været en af Danmarks mest populære foredragsholdere med ca. 100 foredrag om året, primært for virksomheder. Deltagerne elsker mildt sagt hendes gennemført autentiske stil. 43-årige Michelle har været autodidakt iværksætter siden hun var 24.

Hun er mest kendt fra datingvirksomheden, Runningdinner.dk. Derudover kender mange hende fra Michelles Mission på DR1, og hun er i dag vært i “Hviids Varmestue” på Radio24syv, hvor hun giver sine ærlige, kærlige og revsende betragtninger om ugens emne. Herudover har Michelle egen blog og fast klumme i B.T.

Michelle er født i Australien (1972), opvokset i Nordsjælland og bor i dag i København med sine to børn. Benjamin (Født 1998) og Kamille (Født 2006). Hendes helt store passion er at rejse.

 

Umahro Cadogan

Umahro Cadogan, ernæringsekspert, bestsellerforfatter og pioner indenfor “Functional Medicine”, også kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet: ”Kan man spise sig rask?”

Umahro Cadogan har den dybe videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener. Hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk eller performe bedre mentalt og arbejdsmæssigt. Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig samt “Functional Medicine”.

 

 

 

Nanna Kirkebjerg

Nanna Kirkebjerg er læge og arbejder med antroposofisk medicin på Luciaklinikken, som tilbyder rekreation og rehabilitering til mennesker, som har behov for at genvinde mental og fysisk styrke efter sygdom, operationer, stress og livskriser.

Antroposofisk medicin hviler på den konventionelle medicins naturvidenskabelige basis. Her bruges teknologi, undersøgelser og medikamenter som den naturvidenskabelige forskning stiller til rådighed. Forskellen på antroposofisk medicin og konventionel medicin består i, at den ikke kun ser sygdommen i mennesket, men ser mennesket i dets sygdom. Man ser altså mennesket ud fra et helhedsbillede, hvor krop, tanker, følelser og adfærd gensidigt påvirker hinanden og spiller sammen med bevidsthedsprocessen.

 

 

Lise Pilgaard

Jeg er Lise Pilgaard og jeg arbejder med sundhed i rigtig mange aspekter. Mit syn på sundhed breder sig til meget mere end bare kost og motion. Sundhed for mig er LIVSGLÆDE, og det at opnå en lyst og evne til at være nysgerrig på at finde det positive i alting. Jeg har selv levet på NY KURS med masser af livsglæde siden jeg var 20 år og er i dag 42 år. Ligeledes har jeg dyrket yoga og meditation også i 22 år. Min mange års erfaring med NY KURS og et positivt sind har jeg i den grad skulle bruge, eftersom jeg skulle igennem et tragisk tab af min ældste søn og mand for nu snart 4 år siden i en bilulykke.

MIN LIVSSTIL HJALP MIG!

Sundhed for mig er en følelse – En følelse af velvære der opstår ikke bare i den fysiske krop, men også i den mentale krop og i følelseskroppen. Så mit ønske med sundhed er at gøre det lidt bredere end bare at tænke kost og fysisk træning. Træning til den mentale krop er meditation og evnen til at observere sine tanker, og træning til følelseskroppen er yin yoga, lydterapi og andet kropsterapi som forløser og frigør negative følelser, tanker og spændinger i alle kroppens væv.

I mit arbejde som Krops- lydbehandler, Ny Kurs coach, Hypnoseterapeut og Yogalærer møder jeg rigtig mange kroppe der har brug for netop dette lidt bredere syn på sundhed. Fordi hvad hjælper det at spise broccoli og æg til morgenmad hvis du er ramt af sorg, depression eller manglende anerkendelse og kærlighed fra dig selv og andre.

Måden jeg arbejder på overfor kroppen:

Jeg arbejder på den måde at jeg guider dig og din krop ind til underbevidstheden for at kigge lidt efter hvad der gemmer sig der som måske giver nogle forhindringer eller udfordringer i at leve livet fuldt ud. Og dermed finde de underliggende årsager til nuværende problemstillinger som det bevidste sind ikke er klar over. Kroppen husker jo alting i det underbevidste, og ofte er de ting der forårsager ubalancer ikke noget vi er klar over faktisk stammer derfra. Her kan hypnoterapi være aldeles effektiv til netop at opdage og sætte lys på det kroppen gemmer på. Når der sættes lys på fornemmelserne/følelserne i kroppen er det nemmere at få sat nogle løsninger på for at genoprette balancen i følelseskroppen. Til det bruger jeg lyd og vibrationer som sætter kroppen tilbage til sin helt egen oprindelige healende vibration/frekvens, og dermed heler indefra. Mange har glemt at mærke sin krop, og har brug for en hjælpende hånd til at genlære det. Her er yin yoga fantastisk da det er motion i slowmotion.

Lev lækkert og længe

Kærligst Lise Pilgaard

 

 

Programmet er med forbehold for ændringer.